Onze diensten:

Snij- Voegwerk

Voegen of renovatie van de gevel, is noodzakelijk wanneer de voegen in uw gevel aan vernieuwing toe zijn. In de loop der jaren worden voeg- en geveloppervlak aangetast door weersinvloeden. Tegenwoordig zijn door de luchtverontreiniging de milieu invloeden groot d.w.z. dat door de zure bestandsdelen in het regenwater voegen poreus worden en afbrokkelen. Ook kan een matige kwaliteit voeg tijdens de bouw dit proces versnellen. Andere oorzaken van slijtage kunnen zijn: kleine beschadigingen of roestende ankers in de gevel, waardoor toenemende schade ontstaat. Indien hieraan geen zorg wordt besteed, zal vochtoverlast het gevolg zijn. Vocht en water in de voegen tijdens vorstperioden, kunnen leiden tot vorstschade.

Timmerwerk

Restaureren gaat om het behouden van de authenticiteit van uw woning of pand. Wij verzorgen de restauratie van kozijnen, boeidelen, kroonlijsten, deuren, luiken, lambriseringen, lijstwerk, kapconstructies, trappen, balustrades, vloeren, balklagen en overige authentieke houten onderdelen.

Metselwerk

Alle witte uitslag op baksteen metselwerk hebben te maken met een overbelasting aan water, waardoor stoffen in het metselwerk naar het oppervlak migreren en daar uitkristalliseren. Van grote invloed op het ontstaan van vroege witte bloei en uitspoeling van kalk is een juiste detaillering. Dit is een goede afstemming van de mortel op de toegepaste steen en de verwerkingsomstandigheden en bescherming tegen inwateren tijdens de uitvoering. Zorgvuldige detaillering van gevelopeningen en gevelbeëindigingen kan vochtschade aan het metselwerk voorkomen. Voor een uitvoering van metselwerk kan gekozen worden voor traditioneel metsel- en voegwerk, doorstrijkwerk, metselwerk met dunne voegen of gelijmd metselwerk.

Stucwerkzaamheden

Hoe wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken? Kiest u voor stucwerk voor het verven, of gaat uw voorkeur uit naar behangen? Want dan moeten de wanden goed geëgaliseerd worden.

Schilderwerk

Tegen de enorme klus van het binnen en buiten schilderwerk hoeft u niet meer op te zien, het is onze zorg dat alles goed geregeld en toegepast wordt. Wij komen en gaan zonder dat u het heeft gemerkt, het enige wat er achterblijft, is een prachtig resultaat.

Tegelwerk

Of het nu gaat om het tegelen van een wand in de badkamer of een wand in de keuken, een goede voorbereiding is voor het tegelen van een wand noodzakelijk. Wij zorgen dat alles goed geregeld en toegepast word.

Installatiewerk

Uw installaties word compleet ontzorgd doordat wij optreden als uw totaalinstallateur. Wij zijn er voor iedereen. Of u nu particulier, bedrijf of agrariër bent wij staan altijd voor u klaar. Wij helpen u graag met deskundige advies en maatwerk installaties.

Elektriciteit werkzaamheden

Een belangrijk onderdeel van uitbouw, verbouw of renovatie aan uw woning of bedrijfspand zijn de elektra werkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of te werken, is de aanwezigheid van een goede elektrische installatie van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie, kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting.

Ook voor al u onderhoud en rioolleringswerkzaamheden kunt bij ons terecht.

Van hemelwaterafvoer tot hoofdriool, drainage en huisaansluiting, het behoort tot onze werkzaamheden. Ons vakbekwaam personeel beschikt over jarenlange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid uit te voeren. U kunt dan denken aan het verhelpen van verstoppingen aan het riool, het plaatsen van putjes, straatkolken